Noticies

ELECCIONS SINDICALS AL COMITÈ DE TARRAGONA

2019-10-23 11:00

Inici procés d'eleccions sindicals al Comitè de Tarragona

Com ja haureu pogut llegir aquests darrers dies, s'ha iniciat procés d'eleccions sindicals per escollir als representants dels treballadors/es a la província de Tarragona. Nosaltres érem partidaris d'esperar a la finalització de la Negociació de Conveni i aprofitar per portar a terme les eleccions...

CONCENTRACIÓ DAVANT EL CATSALUT

Agraïm la participació activa de tots aquells treballadors que ahir a la tarda van acompanyar als membres del comitè en la reivindicació que va tenir  lloc a les portes del CatSalut.

Va ésser una jornada tranquil·la i pacífica, on vam fer palès el nostre malestar i desacord en els darrers esdeveniments de la Convocatòria d’oferta pública i on vam voler deixar constància de la voluntat per part del personal del SEM de garantir la convocatòria de totes les places ofertades en la Convocatòria anul·lada de forma unilateral per part de l’empresa.

Desprès d’una estona de xiulades i crides de diferents eslògans, el director del Servei català de la Salut, David Elvira, ens va rebre i va mantenir una reunió acompanyat del gerent del SEM, Dr. Joan Sala, amb dos membres de cada secció sindical.

Durant aquesta reunió els representants vam exposar el desacord amb el numero de places reflectides i destinades al personal d’emergències que consten en l’Acord de Govern de 18 d’abril de 2017. + info...

El Sr Elvira va exposar la seva posició. Valorant positivament la oferta d’aquestes 100 places i les 143 restants aniran convocant-se a mida que la legislació i els pressupostos ho permetin. No pot adquirir un compromís ferm en quan podran convocar-se  donat que podria repetir-se una situació de falses expectatives.

Vàrem  insistir en el fet que aquestes places son estructurals i no tenen cap repercussió econòmica en els pressupostos i sobre tot que la convocatòria de totes les places va ésser un del punts principals en el tancament de les negociacions de Conveni, i que per tant no ho enteníem com un nou acord, sinó com el acompliment d’un ja signat. Vam deixat clar que els treballadors, sí estem ja acomplint la part que ens pertoca derivat del Conveni, però que ells no acompleixen, ni aquest ni d’altres compromisos adquirits amb la signatura del Conveni.

Finalment ens han emplaçat a la reunió ja prevista per el proper dia 18 de maig, amb el compromís de seguir treballant per intentar buscar alguna solució.

Em sortit de la reunió amb mal regust de boca i amb la sensació de “bla,bla,bla,bla,bla.....”. Caldrà en els propers dies replantejar i revalorar les postures i accions a  emprendre.

Cal que tots tinguem clar que els actes i protestes han de comptar amb una participació massiva de treballadors.

 

Us mantindrem informats de properes convocatòries i accions.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode