Visita Seguretat i Salut Bases Assistencials de Rubi i Sabadell

2016-07-22 23:58

Avui divendres 22 de Juliol es va realitzar la visita de Seguretat i Salut a la base assistencial de Rubí amb motiu del canvi d’ubicació que es vol portar a terme en breu. El Personal de la USVAi que actualment es troba ubicada al CAP de Rubí passaria a ocupar la nova Base ubicada a una Nau industrial situada al Polígon Industrial de Rubí.

Compartiran base amb el personal de dues USVB. A la planta inferior es troba la zona de garatge i neteja. El material de neteja es troba ben diferenciat, hi manca un cubell d’escombreries. Hi ha porta de sortida d’emergències però manca la seva senyalització.

Dins d’aquest “hangar” hi ha dos mòduls interiors, un pel magatzem de material fungible i farmàcia i l’altre com a sala de treball. Actualment no hi ha cap finestra que permeti l’entrada de llum dins d’aquests dos mòduls. S’ha demanat que s’obrin finestres per tal de permetre l’entrada de llum natural i disminuir la sensació de “bunker”.

Consta també d’una planta superior. Per accedir a la base cal pujar dos pisos d’escala metàl·lica amb graons antilliscants.

La sala comú compleix mesures per acollir a 9 persones. Equipada amb nevera, microones, espai per menjar i zona de neteja. Banys separats per homes i dones. Dues habitacions per descans horitzontal, una pel personal de les USVB i una altra pel personal de la USVAi, aquesta última no disposa de finestra i els delegats sol·licitem la possibilitat d’obrir-ne una.

La base es neteja dos cops per setmana, s’aconsella neteja diària. Mostrem el nostre rebuig a que es continui ubicant al personal assistencial fora de recintes hospitalaris, en polígons industrials.

Seguidament es va procedir a la visita de seguretat de la base assistencial de la USVAm de Sabadell. Durant aquesta visita s’ha pogut detectar un gran deteriorament de tota la base per la manca de manteniment de les instal·lacions. Les condicions en que es troba la base es troben als límits. Cal adequar les instal·lacions en la seva totalitat.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode