Visita Seguretat CeCos Reus i base assistencial de Tarragona

2017-10-26 23:36

Dimecres dia 25 d’octubre, el Servei de Prevenció va realitzar una visita per realitzar les mesures de temperatura, humitat i velocitat de l’aire de la sala SEM de l’edifici 112 de Reus. Dos representants de CCOO al SEM de Tarragona els van acompanyar.

Durant la visita a la CeCos es va procedir a realitzar les mesures. Restem pendents de l’informe de la visita per valorar els resultats. Durant la visita ens van comentar la voluntat d’instal·lar a la sala uns dispositius que afavoreixen la dispersió de l’aire, dispositius que ja estan instal·lats a les sales de Mossos d’Esquadra i bombers de l’edifici 112 de Reus.

S’ha sol·licitat la revisió de les cadires, però no s’ha pogut portar a terme. S’ha pres nota i es farà la programació de la revisió més endavant.

Un cop acabada la visita del CeCos de Reus, s’ha procedit a la visita de seguretat de la nova base assistencial de Tarragona, on ha d’ubicar-se la unitat T605. El trasllat està previst per el proper dia 31 d’octubre de 2017 i es troba ubicada al recinte de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

La base consta de 3 habitacions, sala comunitària amb magatzem dins la mateixa i un bany. Es troba ubicada al costat de la sala de radiologia. Ens han confirmat que les parets estan correctament plomades. S’ha demanat informe de les radiacions abans de que es realitzi el trasllat del personal i sol·licitarem que es col·loqui un mediador de radiacions per controlar el nivell de radiacions a la base de manera periòdica. Finalment la zona d’ubicació del vehicle no està coberta i la zona de neteja de material tampoc es troba a cobert.

Restem a l’espera de l’informe de seguretat per part del SP.

 

 

 

 

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode