Visita seguretat Base Vilafranca. Contaminació acústica per obres

2018-07-22 12:12

Des del passat dilluns dia 16 de juliol de 2018 s’han iniciat obres a les instal·lacions contigües a la base assistencial de Vilafranca del Penedès, ubicada a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès.

Amb motiu de les obres el dijous 19 de juliol es va realitzar una visita per part del Servei de prevenció propi, conjuntament amb el servei de prevenció del propi hospital, a qui van acompanyar una delegada de prevenció de CCOO al SEM. També ens va acompanyar durant la visita la supervisora d’infermeria de l’Hospital de Vilafranca.
Tot just dijous acaben d’iniciar les obres de millora del servei d’esterilització i quiròfan, consistents en la ubicació d’un nou ascensor exterior. L’obra inclou un forat per l’ascensor inclosa l’excavació del terra. El termini previst per la finalització de les obres és de 4 mesos. Indiquen que les molèsties acústiques i l’estona de soroll més elevat es donarà en moments puntuals. 

Donat que ja érem allà es va aprofitar per realitzar un seguiment de l’estat de la base assistencial. Vàrem poder apreciar:
1. Estat dels llits deficients: es gestionarà la compra d’un llit nou i un matalàs nou per la llitera la qual està en bon estat.
2. Les cinc cadires de la zona comunitària estan trencades, s’aconseguiran tres de noves per poder realitzar el canvi. 

3. Els sofàs es troben en mal estat i es sol·licita el seu canvi, per un de nou més ergonòmic i que permeti el recolliment cervical.
4. Problemes de plagues formigues i paneroles. El personal de la unitat havia comprat les trampes per combatre les darreres plagues.

5.   Es detecta també que cal podar branques dels arbres de la zona on s’ubica el vehicle. Aquesta base disposa de pèrgola per ubicar el vehicle on les branques son baixes i poden causar lesions al passar pel costat.

6.   Cal buscar una ubicació més segura pel circuit de càrrega elèctrica del vehicle, donat que quan plou l’endoll no queda protegit.

S’acorda habilitar un circuit per poder comunicar les incidències i problemes interns (plagues, bombetes,…) per agilitzar la seva resolució, es farà per contacte correu electrònic.
Esperem que la realització de les obres compleixin els terminis previstos i provoquin les mínimes molèsties pel personal.

 

Restem a la seva disposició per si tenen problemes.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode