Visita seguretat Base Cambrils 17/11/17

2017-11-23 20:38

El passat divendres 17 de novembre de 2017, el servei de prevenció va realitzar una visita de seguretat a les instal·lacions de la nova base assistencial de Cambrils. Dos representants de CCOO al SEM de Tarragona els van acompanyar, juntament amb altres representants sindicals.

Aquesta base assistencial acollirà el personal assistencial de la T-402 ubicada actualment al polígon industrial de Riu Clar de Tarragona. Agraïm la proposta de canvi de la unitat al CUAP, donat que apropa i ubica al personal als recintes sanitaris, i respon a una de les reivindicacions que venim reclamant en els darrers anys.

Durant la visita prèvia a la nova ubicació de personal vàrem poder apreciar la manca de cobert per el vehicle, el que donarà problemes de condicionament i de temperatura dins el vehicle (baixes temperatures a l’hivern i excés de calor a l’estiu). Des de prevenció es contactarà amb SAGESSA per tal de fer la instal·lació.

A l’accés de la base des del carrer hi ha escales (uns 12 graons). I per accedir a la base cal passar per la zona de descans del personal del CUAP.

La base disposa d’una sala comunitària de treball amb office, 2 habitacions individuals, 1 habitació amb 2 llits que ocuparà una USVB que compartirà els espais amb la T-402 (per si hi ha personal de pràctiques), d’un bany sense dutxa (les dutxes son compartides amb el personal del CUAP) junt a una zona amplia de magatzem i guixetes de roba.

Un cop finalitzada aquesta visita ens vam dirigir a la Base de la T-605 de Tarragona, ubicada a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on encara queda un nombre molt important de coses per modificar. (...llegir resum visita Tarragona).

 

*Adjuntem fotos de la visita.

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode