Visita de seguretat i salut a les bases assistencials de Mollet i Cornellà.

2017-03-12 15:49

El passat dilluns dia 6 de març es va realitzar la visita de seguretat i salut a les bases assistencials de Mollet i Cornellà.

De moment la base ubicada a l’Hospital de Mollet està ocupada per el personal de la USVAi de Mollet. Aquesta base assistencial està composada per 4 estances (sala comú, magatzem i dues habitacions amb bany i dutxa). S’està valorant la possibilitat de retornar al personal del VIR de Mollet (ubicat actualment a la base de Falck situada al Polígon industrial C/Facundo Bacardí de Mollet del Vallés) després que la majoria de metges hagin fet una sol·licitud per escrit per retornar a la base ubicada al recinte hospitalari. La direcció territorial ens comenta que estan valorant les actuacions i la possibilitat de portar-ho a terme. Es podria fer amb la situació actual de la base tot i que contemplen la possibilitat d’augmentar l’espai per poder ubicar millor al personal d’ambdues unitats.

Les instal·lacions de l’Hospital de Mollet son exteriors, i acompleixen els requisits d’espai i neteja. Restem a l’espera de l’informe per part del servei de prevenció.

Seguidament es va visitar la base assistencial de Cornellà. Era el tercer cop que es visita aquesta base. Es continua donant les mateixes situacions de precarietat higiènica (hi ha intervals de més de cinc dies sense actuació dels serveis de neteja). Es detecten els mateixos problemes d’acumulació de deixalles, contenidors de residus, manca de neteja, manca d’intimitat a les zones de descans,... Tot això agreujat per el deteriorament del mobiliari.

 

Actualment aquesta base està compartida per el personal de la USVAm de Cornellà (S-604) amb el personal de dues USVB. Estan plantejant la probabilitat d’ubicar al personal de la nova USVAi que s’ha d’implantar, el que portarà més problemes de convivència, neteja i espai, motiu pel qual els delegats de prevenció de CCOO mostrem el nostre desacord. 

FOTOS BASE CORNELLA

                    

 

FOTOS BASE MOLLET

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode