Visita Base assistencial Mataró

2016-10-19 20:15

Ahir al matí varem acompanyar al SPP a la visita de seguretat prèvia a l’obertura de la nova base de Mataró.

L’obra està pràcticament finalitzada, només falta alguna peça de mobiliari i procedir al canvi de material d’oficina, neveres i armaris de logística.

La base reuneix els requisits òptims. Es troba en una situació actualment privilegiada, dins el recinte hospitalari. És espaiosa, compta amb un disseny modern, llum natural a totes les estances, finestres que permetran la ventilació directa. La distància des de la base al vehicle també és molt bona, sense graons ni barreres arquitectòniques. Durant la visita hem fet alguna apreciació, com què amb l’espai que hi havia s’hauria pogut valorar comptar amb tres habitacions individuals en lloc de dues dobles. Hem sol·licitat que no es posin lliteres donat que hi ha espai suficient per dos llits a cada habitació, disminuint riscs de caigudes.

Els sofàs de l’àrea comú no son ergonòmics i no recullen tota l’esquena. Hem aconsellat canviar-los, de moment hem sol·licitat que es mantinguin les butaques reclinables que es venien utilitzant a la base antiga.

En pocs dies esperem que es pugui fer el trasllat del personal a les noves dependències.

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode