Trasllat del personal assistencial de la base de Botànica a la Seu Central

2016-09-21 00:27

Durant el dia d’avui des del SPP ens comuniquen que s’ha identificat com a origen del problema la baixa potència del motor de l’aparell, el que provoca les elevades concentracions de CO2.

Ens informen de l’ instal·lació d’un nou motor. Els treballs d’ instal·lació finalitzaran a finals de la tarda i es procedirà a un nou mesurament.

A les 19:30 hem acompanyat al SPP en la realització d’aquest. Des de la primera visita que es va realitzar el dia 10 de juny d’aquest any, el SPP ja va sol·licitar la revisió del sistema de ventilació. El 21 de juliol vam fer la comprovació de les primeres modificacions aplicades i les mesures van sortir novament al límit. Ja a les hores des de CCOO varem plantejar el canvi del personal assistencial

 

Finalment avui  els nivells de CO2 superen els nivells aconsellables per els llocs dels treballadors i conjuntament amb el SPP, Cap de seguretat, Sots Cap Territorial de la zona i els treballadors de guàrdia es decideix el trasllat de forma temporal del personal a una àrea de descans de la Seu Central de L’Hospitalet.

Us mantindrem, informats.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode