Tancament Comissió desenvolupament dels nivells 3 i 4 de SIDP

2017-06-10 00:59

 

El passat dimecres 7 de juny, i després de mesos de reunions es va portar a terme la darrera reunió de la comissió encarregada del desenvolupament de 2 nivells més de SIDP (N3 i N4) per als col·lectius: TSNS; TMNS; TTS1; TTS1A; AA; TA; TO; TAC.

Han estat mesos on s’han presentat diferents propostes tant per part de l’empresa com des de les diferents seccions sindicals, on s’han apropat postures per ambdues bandes aconseguint elaborar un document equitatiu i d’igualtat entre totes aquestes categories. Malgrat alguna postura intransigent per part d’una secció sindical de no acceptar ni un canvi al que anomenaven proposta de mínims, el bon fer de la resta de seccions ha conduit a la finalització de l’acord.

Des de CCOO valorem positivament el document assolit on es reflecteixen bona part de les propostes que els membres de la nostra secció hem anat fent per tal de rebaixar la proposta inicial de l’empresa.

Aquest acord ha d’ésser ratificat en una propera reunió entre el Comitè intercentres i la Direcció, moment en que el compartirem amb tots vosaltres.

Un cop finalitzada la redacció del document, la comissió evaluadora de la SIDP començarà a reunir-se per tal de valorar els nivells 1 i 2, i un cop signat l’acord i publicat procedirà a valorar les sol·licituds de pas del nivell 3, per tal d’accelerar la finalització de totes les carreres professionals del període 2015 i poder així iniciar la fase de presentació de sol·licituds de la carrera 2016.

 

Concloem informant-vos que la fase d’avaluacions de canvi de nivell de la Carrera Professional de les categories de metges i infermers ja està finalitzada. La propera setmana és realitzaran les reunions per les al·legacions dels professionals que no han accedit a nivell i han presentat aquestes al·legacions. La direcció de l’empresa ha comunicat als membres del Comitè que la seva intenció és regularitzar els imports pendents amb la nòmina de juny si ho poden fer factible.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode