Reunió OTS 21 de juny de 2019. Llistats alternatius de candidats

2019-06-23 14:56
Divendres 21 de juny es va publicar a l'Àgora els llistats dels candidats per les diferents categories professionals que son aptes i podran presentar-se als actes d’adjudicació per el concurs de trasllat intern, canvi d’activitat i promoció interna dels propers dies 2, 3 i 4 de juliol d’enguany. 
Un cop més, la direcció no ha escoltat les recomanacions dels membres de la representació social presents als diferents OTS de publicar els llistats amb noms i cognoms (inicials si més no) i llocs de treball que ocupen, per tal de facilitar als candidats anar preparats als actes d’adjudicació valorant les possibles resultes que poden sorgir. Han insistit en la seva voluntat de publicar els llistats només amb el numero de treballador. 
No podem facilitar, de moment cap llistat addicional donat que tampoc han facilitat aquesta informació a la part social. 
Us proposem un llistats paral·lels elaborats per els propis treballadors, per tal de donar una visió més amplia de les oportunitats de triar durant aquests actes d’adjudicació. 

 

Aquells que vulgueu, de forma voluntària,  podeu fer-nos arribar un correu a ccoo.sem@gencat.cat  indicant número de treballador, nom i cognoms , lloc de treball i torn que ocupeu. Treurem un llistat amb les dades que ens feu arribar amb les inicials dels treballadors i lloc que ocupen per tal de garantir a tots les mateixes oportunitats. Ja que la direcció no vol facilitar les coses entre els treballadors, fem-les nosaltres mateixos. 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode