Reunió dels membres de CCOO al SEM amb el Director General.

2017-07-19 11:32

Ahir dia 18 de juliol al matí membres de CCOO al SEM van mantenir una reunió amb el gerent del SEM, el Dr. Joan Sala.

La reunió va ésser sol·licitada per part de CCOO per tractar novament el pas del personal amb jornada “ad personam” de 1500 hores a 1536 hores anuals.

Es va fer entrega novament de la sol·licitud del canvi de jornada, establert en Conveni i vam al·legar la necessitat de compliment donada la situació d’aquest personal abans de l’1 de gener de 2018. El Dr. Sala va manifestar la seva voluntat de donar una resposta en els propers mesos. Des de la Secció Sindical vam remarcar que en els propers mesos tenim previst iniciar les mesures legals que considerem oportunes per tal de fer aplicar aquest punt del Conveni, i esperarem el termini acordat ahir per iniciar aquests accions.

Aprofitant la reunió, els membres de CCOO presents a la reunió vàrem posar de manifest la nostra preocupació davant els diferents descoberts de personal tant en les unitats assistencials com en les diferents CeCos. El Dr. Sala i els membres de CCOO va intercanviar opinions i propostes a realitzar en els propers mesos per tal de recuperar la motivació i la fidelització tant dels treballadors que actualment formen part de l’empresa com la captació de nou personal qualificat.

Des de CCOO som conscients que la marxa de professionals amb anys d’experiència, així com la manca actual de nous professionals no és un fet puntual actual, sinó la conseqüència i resultat de les directrius de l’anterior gerència i direcció dels darrers 5 anys, on les retallades, procediments organitzatius i de personal, la implantació del Nou Model,... han provocat una desafecció entre el personal, deixant la situació de descobertura actual.

 

Agraïm a la direcció la seva postura receptiva i esperem que en els propers mesos pugui posar en marxa els projectes i propostes per millorar la situació actual. A la finalització de la reunió hem mantingut un cop més la nostra col·laboració per tal de treballar conjuntament per recuperar i millorar les condicions laborals dels treballadors del SEM.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode