Reunió Comissió JAC's 23 d'octubre de 2019

2019-10-27 12:35

El passat dijous dia 23 d’octubre de 2019 s’ha mantingut reunió de seguiment de les Jornades d’Atenció Continuada (JAC’s).

A l’inici de la reunió la direcció ha facilitat una relació de les hores JAC’s realitzades des de l’1 de gener de 2019. Des de CCOO hem demanat se’ns faci arribar en format digital per tal de poder explotar el document i poder fer un millor seguiment de l’adjudicació de les JAC’s.

Hem fet constar que la diferència de trams, hores i retribució segons les diferents jornades dificulta molt el seguiment del que el treballador està realitzant. Així hem destacat que un treballador amb contracte de 1536h pot estar realitzant JAC’S en bases amb jornada de 1624h i se’ls retribueix com personal de 24h i no de 12h, i per tant el preu hora es veu afectat. Des de CCOO hem volgut deixar constància d’aquest fet per tal de regular les JAC’s de manera diferent al proper Conveni.

La resta de part social han referit la seva percepció de que no s’està adjudicant de manera correcta les JAC’s. La direcció ha especificat que segueix estrictament l’establert al pacte de les JAC’s i que sempre cobreix primer amb personal amb hores a dèbit, jornades parcials,... que no els suposa un sobrecost. 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode