Resum Reunió interna CI SEM amb Comitè d'empresa de Ferrovial

2017-10-31 23:22

Dilluns dia 30 d’octubre de 2017 es va mantenir la primera reunió conjunta entre els Comitès de SEM i Ferrovial, empresa subcontractada per l’atenció telefònica del SEM, a petició dels membres d’aquest últim.

El Comitè de Ferrovial representa un gruix de 240-250 treballadors a la CeCos de L’Hospitalet i uns 40-50 treballadors a la CeCos de Reus.

Durant la reunió els representants sindicals del treballadors de Ferrovial han exposat les seves inquietuds davant temes com la licitació del servei, actuació conjunta dels serveis de prevenció, objectius de millora de protocols,...

Des del CI del SEM les diferents seccions sindicals han agraït el seu interès per contactar amb nosaltres i els hem manifestat la voluntat de poder treballar conjuntament problemàtiques que afecten als treballadors d’ambdues empreses, amb l’objectiu d’assolir una millora del servei que oferim a la ciutadania, així com una millora de les condicions laborals, de seguretat i salut dels treballadors representats per ambdós Comitès.

Tant mateix els hem fet extensiu la nostra voluntat per treballar en el camí de la desprivatització del servei de teleoperació, així com de totes les empreses subcontractades per tal que tot el personal que treballa en les Emergències  Mèdiques  s’assoleixi com a personal propi, voluntat que ja vàrem expressar al mateix Conseller de Salut en la seva visita al SEM el passat dia 15 de setembre de 2017.

 

 

Hem quedat emplaçats a seguir mantenint reunions conjuntes per tractar els diferents temes que vagin sortint, així com a mantenir una propera reunió entre els delegats de prevenció d’ambdues empreses.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode