Resum Reunió interna CI de 2 de novembre de 2017

2017-11-02 23:20

Avui dijous dia 2 de novembre del 2017 ha tingut lloc la reunió interna ordinària mensual dels membres del Comitè Intercentres.

Aquests son el temes que s’han tractat avui a petició de CCOO

  1. Substitució membre OTS administració. Els representants de CCOO hem mostrat la nostra disconformitat en la nominació per la substitució del membre a l’OTS de tècnic administratiu de la convocatòria externa publicada en el DOGC de 10/07/2017. Des de CCOO entenem que els membres de l’OTS son membres escollits en el si del Comitè Intercentres i que cal votar dins el CI la nominació de la persona proposada per AMIC.

Fem constar la nostra voluntat que hi hagi un únic membre que representi la part social a l’OTS de tècnic administratiu (sistemes d’informació/TIC), auxiliars administratius, tècnics mitjos, tècnics superiors i tacs donat que les reunions dels diferents OTS es realitzen de forma conjunta el que al nostre entendre millora la operativitat i eficàcia d’aquests.

No es procedeix a la votació al·legant des de la secretaria i la presidència del CI que a l’ordre del dia no s’especificava la votació d’aquest punt.

CCOO proposa que Nuria Castillo (persona proposada des de la secció sindical d’AMIC) segueixi de manera provisional com a representant de l’OTS d’administració fins a la votació definitiva per part del CI. 

  1. Circuit de comunicacions del CI a l'empresa. Des de CCOO es recorda que totes aquelles comunicacions fetes com a CI a la direcció de l’empresa cal que es notifiquin a tots els membres del CI així com a les bústies de les diferents seccions sindicals.
  2. Calendaris Unificats. A petició de treballadors de Torn C de Barcelona i territori, es demana valorar fer una proposta de calendaris de 12 hores unificats i elevar aquesta proposta en assemblea per tal que siguin els treballadors qui decideixin el canvi de calendaris. Es valorarà la proposta i es portarà a votació en la propera reunió del CI el proper 14 de desembre. 

 

 

Finalitza la reunió  i quedem emplaçats al  14 de desembre per la propera reunió ordiaria del CI. 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode