Resum Reunió interna CI de 17 de gener de 2017

2017-01-20 00:18

El passat dilluns 17 de gener es va mantenir reunió interna dels membres del Comitè Intercentres. Aquests son el temes que es varen tractar.

 

  1. Estat de la Convocatòria Externa. Seguim sense informació de com es troba el procés i sense que l’empresa ens hagi lliurat un calendari concret on s’estableixi les dades de publicació del llistats d’admesos i no admesos, inici de proves, dades d’adjudicació de places, finalització de la convocatòria i ocupació de les places assolides. Els delegats de CCOO proposem a UGT i AMIC es replantegin permetre que membres de CCOO i CGT formin part dels OTS a fi de poder treballar conjuntament. Seguim considerant un error, haver deixat fora a dos sindicats, el que segueix provocant a opinió nostra, una feblesa del comitè davant l’empresa. S’acorda sol·licitar reunió monogràfica sobre aquest tema a l’empresa i decidir posteriorment les mesures a emprendre. Hi ha discrepàncies entre els membres sobre si caldria mantenir una assemblea consultiva per valorar les diferents opcions a seguir, un cop mantinguda la reunió amb la direcció.
  2. Acords de Govern compatibilitat de metges i infermeres. A pesar que a les darreres reunions amb el Dr Estany, aquest havia comentat la voluntat de millorar les condicions de compatibilitat del personal SEM per tal de millorar la manca de professionals que venim patint, des del Departament de Salut segueixen arribant a alguns treballadors resolucions negatives, el que pot provocar més renúncies o peticions de reducció horària, el que provocarà al nostre parer, més descobertures del servei.
  3. Augment de l’1% dels conceptes retributius de totes les categories, nivells i grups amb efecte de l'1 de gener de 2016 segons l’establert al Decret Llei  1/2016 de 19 de gener pel personal del sector públic. Seguim pendents de la reunió del Consell d’administració, per tal que els seus membres reconeguin el dret d’augment. En cas que no sigui així es procedirà a la denúncia per via judicial.
  4. Es decideix reclamar de nou l’abonament dels complements lligats al equilibri pressupostari 2016. Tenint en compte que el tancament econòmic del 2016 és positiu en escreix. Des de CCOO sol·licitem que també es reclami el pas del personal de 1494 h de Reus a 1536 h que ja fa dos anys que tenen sol·licitat.
  5. Es debat la incorporació de les USVB de suport a Barcelona Ciutat i com s’està realitzant la cobertura. Hi ha queixes de treballadors apuntats als llistats de JAC’s que no han rebut cap oferta.
  6. Proposta de millora en la nomenclatura de les Unitats afegint lletra indicatiu davant numero de vehicle, per tal de facilitar l'identificació de la Unitat.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode