Resum Reunió interna CI de 11 de desembre de 2018

2018-12-12 01:11

Aquesta tarda dia 11 de desembre de 2018 s’ha mantingut la reunió interna del Comitè Intercentres aplaçada des d’ahir per tal de modificar en primer lloc el Reglament intern del Comitè Intercentres i procedir a la modificació posterior dels seus membres, tal i com ja us varem informar ahir. (veure +)

La reunió s’ha desenvolupat com ja havíem previst i s’ha modificat el reglament intern amb els vots en contra de CCOO, que ha intentat fer entendre en tot moment la importància de permetre la representació de tots els òrgans sindicals representats en els diferents centres de treball. Sota el nostre punt de vista s’ha vulnerat l’estipulat en conveni.

AMIC ha presentat les modificacions que proposava i un cop aprovat per majoria s’ha procedit a la composició del CI deixant sense representació a la secció de CGT. Tal i com ja us vàrem informar CCOO ha obtingut un representant més al CI gràcies al recolzament del personal de Lleida, representació que ocuparà German Cantero Mariano. 

S’ha passat a escollir els càrrecs de president i secretaria que s’han repartit amb l’abstenció dels vots de CCOO. 

Us adjuntem les actes de les reunions d’ahir i avui. Per primer cop ho podem fer donat que fins la data d’avui mai hem tingut a disposició cap acta signada. 

 

 

acta CI 10 de desembre 2018.pdf (565162)
acta CI 11 desembre 2018.pdf (515775)
 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode