Resum reunió Comissió negociadora. Increment retributiu

2019-05-21 20:58

 

Tal i com ha informat en el seu comunicat el Comitè Intercentres, aquesta tarda dia 21 de maig hem mantingut reunió amb la direcció de l'empresa dins el marc de la negociació del Conveni amb l'únic punt del dia de l'increment retributiu establert al Decret 3/2019.

La direcció condiciona l'entrega de la seva proposta sobre l'increment retributiu al compromís de no convocar vaga, cosa  a la que els membres del Comitè Intercentres no poden comprometre’ns donat que vulnera els drets fonamentals dels treballadors, i menys sense poder valorar prèviament la proposta.

Proposen reiteradament la manifestació de fer un “a compte” del 2,25% de només el salari base en el segon tall de juliol, el que ens fa preveure la intenció de l’empresa en voler fer un increment variable segons categories, activitats o llocs de treball.

La reiterada obsessió de no facilitar cap mena de proposta sense el compromís per part del Comitè Intercentres de no convocar vaga, ens porta a una sensació surrealista de desconfiança i d’incapacitat de negociació envers de la direcció. 

S’ha posposat la reunió al proper dilluns 27 de maig. Esperem poder conèixer definitivament la proposta d’increment retributiu sense condicionats.

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode