Resum reunió Comissió de menjador 26 d'octubre de 2018

2018-12-18 16:24

El passat 26 d’octubre de 2018 va reunir-se la comissió de menjador. Aquesta comissió es reuneix per tal de valorar el funcionament del menjador laboral de la seu de Motors amb la finalitat de poder proposar millores i mantenir un control del seu funcionament. 

Durant la reunió es va valorar l’escrit dels treballadors del torn de nit on feia diferents sol·licituds.

En l’escrit demanava la possibilitat d’instal·lar una pica on els treballadors que es porten el menjar de casa puguin netejar les seves carmanyoles, coberts i altres estris de menjar. Aquest punt s’havia tractat en reunions anteriors i l’empresa al·legava l’impossibilitat de portar-ho a terme per un problema d’infraestructures. En aquesta ocasió es proposa instal·lar aquesta pica a la zona de banys on es troben instal·lades les dutxes donat que aquestes continuen inoperatives el que donaria operativitat a una zona sense operativitat.

Al mateix escrit els treballadors sol·licitaven tenir paper de cuina per poder netejar les taules. L’empresa creu que s’acabaria molt ràpid perquè es netegen les taules amb ell i explica que es pot fer ús de servei de neteja per tal que les netegi donat que donen servei les 24 hores.

En referència a la neteja de microones i neveres l’empresa considera que és adequada, però valora de fer la neteja durant la nit, donat que hi ha menys coses dins les neveres i la neteja podria ésser més profitosa.

L’empresa recorda que no està permès agafar plats ni coberts de la cuina, sobre tot durant els caps de setmana donat que els plats bruts resten moltes hores sense rentar un cop usats, i això comporta una manca d'higiene al menjador el que podria afectar la seguretat i salut del treballadors que fan ús del menjador. Recorden que està totalment prohibit accedir a la zona interior de la barra. L’empresa farà un comunicat a tots el treballadors sobre aquest tema.

La part social sol·licita la possibilitat de tornar a servir el plat combinat. També es sol·licita l’opció de l’elaboració de plats vegans i vegetarians. Es traslladarà les sol·licituds a l’empresa proveïdora per tal de donar resposta. També es sol·licita l’opció de suc de taronja a les màquines de dispensació d’aliments. 

L’empresa informa de la voluntat de l’empresa proveïdora de realitzar en breu una jornada gastronòmica  i que la seva intenció és poder-ne realitzar una per trimestre, amb productes de temporada.

 

També s’acorda demanar a  l’empresa proveïdora un assortiment més variat de fruita de temporada.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode