Resum reunió CI-Direcció 18 de desembre de 2018

2018-12-18 17:06

Un cop finalitzada la reunió d’avui 18 de desembre de 2018 per la constitució de la comissió Negociadora del Conveni Col·lectiu s’ha mantingut la reunió del CI amb la direcció. 

Compartim explícitament el comunicat emès per el CI:

 

 Tal i com ha explicat la direcció del SEM al seu comunicat intern, aquest matí s’ha mantingut la reunió amb la direcció de Recursos Humans, a la qual no han assistit ni el Gerent ni el seu adjunt, per tal de tractar l’increment retributiu addicional variable.

L’empresa ha mantingut la seva posició de mantenir-se en un increment variable del 0’2% i pretenia que signéssim un acord admetent el 0’2%, la qual cosa, els membres de CI interpretem com una renúncia i incompliment a l'establert en Conveni.

Donada l'autonomia de gestió, el superàvit anual, l’augment dels encàrrecs de gestió, l’augment de l’activitat i la càrrega assistencial, la part social insisteix en la necessitat d’aconseguir l’increment màxim possible (0’3%).

El CI interpreta aquesta negativa com una manca de voluntat per part de la nova gerència, en un context on el gerent ha vist incrementades les seves retribucions en aproximadament un 15% a més d’haver-se permès la nova contractació de l’adjunt a gerència.

La part social convida a acompanyar la direcció de forma conjunta al CatSalut per tal d’aconseguir l’increment màxim, així com la recuperació de les millores socials acordades en Conveni i posa en coneixement de l’empresa l’inici d’accions reivindicatives.

Durant les pròximes hores anirem informant de les accions que es duran a terme.


Us convidem a un “Aperitiu alternatiu” que tindrà lloc demà dia 19 de desembre de 2018 a les 12.30 a la Seu Central de Motors de L’Hospitalet com a repulsa a l’actitud intransigent de la direcció.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode