Resum Reunió CI-Direcció 15 de novembre de 2018

2018-11-18 12:19

El passat dijous 15 de novembre el CI es va reunir de nou amb la direcció per tal de tractar els següents  temes. 

1.   Permisos individuals formació. El Departament de Formació exposa el document que ens va fer arribar ahir per tal de treballar de manera conjunta els criteris d’adjudicació del PIF. La direcció també fa una exposició sobre les condicions establertes al Real Decreto 395/2007 de 23 de marçi la implicació econòmica que suposa per l’empresa i la repercussió que pot tenir. Segons el decret s’estableix una quantitat addicional del 5% de l’import bonificable pel FUNDEM. Pel volum de treballadors de la nostra empresa es podrien oferir un màxim de 800 hores. Es debat l’opció de repartir aquestes hores entre tots els candidats, opció més acceptada per la part social.

Durant la propera setmana es seguirà treballant el document i les diferents seccions faran arribar les seves aportacions, per tal de consensuar un document final.

2.   Increment retributiu per el 2018 i el règim de millora de la prestació econòmica d’incapacitat temporal aplicable al personal del sector públic. La direcció ens informa que segueixen a l’espera de les instruccions per escrit, tot i que telefònicament els han autoritzat a l’aplicació sempre i quan el Consell d’administració ho autoritzi. 

A la demanda de quan està prevista la reunió del Consell d’administració la direcció indica que de manera ordinària el proper mes de desembre. Però que faran el possible per intentar obtenir el seu vist i plau per intentar fer efectiu l’increment amb la propera nòmina i els retards amb el segon tall. 

 

Seguirem a l’espera d'una resposta més concisa.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode