Resum reunió CI-DIRECCIÓ 12 de febrer de 2020. Unitats alta complexitat

2020-02-12 22:07

Aquest matí els membres del Comitè intercentres han estat convocats per la direcció de l'empresa a fi de comunicar la propera posada en marxa de 2 unitats d'Alta Complexitat.

Han explicat que es tracta d'un projecte liderat per Departament de Salut directament i que està prevista la seva posada en funcionament pel vinent mes de març. Es tracta d'un projecte de sistema, que implica altres entitats.

L'objectiu d'aquestes unitats serà el trasllat de pacients crítics d'alta complexitat, no només de pacients tributaris d'ECMO. Hi ha una previsió d'activitat d'uns 1.500 serveis/anuals.

El SEM aportarà els vehicles, material fungible.

Les unitats estaran formades per 3 membres, els professionals metges i infermers seran personal de 5 hospitals implicats i els TES seran personal propi del SEM.

Per aquest motiu es publicarà, en els propers dies i de manera interna, una convocatòria per cobrir 12 llocs de treball en aquestes unitats de manera temporal.

Tot aquell TES interessat es podrà presentar a la cobertura i es procedirà a una selecció entre els candidats valorant la formació i experiència dels candidats. A banda es crearà una bossa de candidats per suplir eventualitats en cas de ser necessari.

En els dies vinents ens reunirem per acabar de tractar les condicions laborals i econòmiques del personal que opti a aquests llocs de treball. Podem avançar que la cobertura es farà en jornada ordinària de 1536 h (24 H) i que el candidat que assoleixi el lloc mantindrà el seu lloc de treball en reserva.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode