Resum reunió CI-Direcció 10 de desembre de 2018

2018-12-10 22:58

Aquest matí dia 10 de desembre de 2018, s’ha mantingut reunió amb la direcció per tal de tractar l’increment retributiu de l’1,75% + variable addicional. La direcció va tractar aquest tema el dia 7 de novembre de 2018 on va comunicar que aquest variable seria de 0’3 %. Posteriorment va comunicar que el variable seria del 0’2%. veure +

Des de CCOO hem puntualitzat el nostre enuig en aquest pas del 0’2% al 0’3% donat que la Llei estatal parla d’un màxim del 0’3% i que estem discutint un increment del 0’1% tenint en compte que tanquem l’equilibri pressupostari en positiu, sense tenir en compte l’augment d’encàrrecs de funció i l’augment  dels ingressos de tercers. 

CCOO ha recordat tant mateix que ens sorprèn aquesta posició de restricció tenint en compte la publicació recent a la web de transparència de la generalitat de l’increment retributiu del quasi 15% del nou gerent.

És per aquest motiu que de manera unànime el CI ha decidit no pactar ni signar de moment cap acord sobre aquest increment addicional donat que l’increment de l’1’75% té caràcter immediat.

En referència a l’abonament del 100% de la retribucions des del primer dia de ILT la direcció ha comunicat que es farà de forma automàtica retroactiva des de 16 d’octubre de 2018.

Durant la reunió també s’ha tractat el tema dels Permisos Individuals de Formació (PIF) i s’han tractat les diferents esmenes proposades per cada secció sindical. En els propers dies s’enviarà el document definitiu i es convocarà una reunió de la Comissió que tractarà aquest tema a fi de donar resolució a les sol·licituds cursades durant aquest any. 

Per altra banda CCOO ha insistit en la necessitat de canviar els rotatius de les ambulàncies pels rotatius blaus degut a l’alta sinistralitat que estem vivint els treballadors aquests últims temps.

 

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode