Resum reunió C.I per lliurament documentació Concurs Extern

2016-10-14 13:36

Aquest matí la direcció de l’empresa ha convocat al Comitè Intercentres per tal de donar compliment a l’article 60.4 del conveni i lliurar la documentació referent a la convocatòria externa de provisió de llocs de treball.

Ha lliurat la proposta de calendari, bases i barems de la convocatòria recordant que son dades confidencials i no es poden fer públiques fins a la publicació definitiva prevista per el proper dia 20 d’octubre de 2016.

CCOO fa constar que per primer cop es troba en disposició d’aquesta documentació. Comentar-vos que estem treballant en la documentació lliurada per tal de poder aportar les propostes i observacions que considerem oportunes abans del dia 18 d’octubre.

Un cop feta la publicació definitiva hi haurà un període aproximat d’uns 10 dies per tal de fer arribar les candidatures. Ens han explicat que per tal de facilitar l’entrega de sol·licituds s’habilitarà un correu electrònic on es remetrà aquesta i que confirmarà automàticament la seva recepció. Posteriorment s’anirà publicant tota la informació a la web del SEM i els candidats hauran de seguir el procés a l’esmentada web.

Les bases del concurs són pràcticament les mateixes del concurs del 2006. Recollint la sentència del TSJC no caldrà tenir el títol de català nivell C tot i que caldrà passar una proba de comprensió oral i escrita de català.

Un cop tancada la recepció de candidatures, es seleccionarà una empresa externa per tal d’avaluar-les i fer la verificació i avaluació de les documentacions aportades.

Al calendari entregat avui, està previst la finalització i adjudicació de llocs de treball en dos torns. Un primer torn per el personal d’administració i un segon torn per l’assistencial.

Ambdós torns finalitzarien durant el primer trimestre de 2017.

La direcció de l’empresa ha especificat que el calendari és provisional i pot modificar les dates depenen de les candidatures i esdevenir de cada fase.

S’han lliurat també els llistats dels llocs de treball que sortiran en la convocatòria.

La propera reunió del OTS està prevista per el dia 18 d'octubre de 2016.

Representants de CCOO al SEM

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode