Resum reunió C.I amb la direcció 25 de maig de 2017

2017-05-25 23:32

Aquest matí s’ha mantingut reunió amb la direcció de l’empresa com estava previst per tal de tractar les bases de la propera convocatòria pública.

Des del primer moment els representants de CCOO hem manifestat la nostra disconformitat en el nombre de places que proposa el document, i hem insistit un cop més el nostre compromís de complir els acords assolits durant la negociació del Conveni, i en la necessitat per nosaltres que es contemplin totes les places que hi havia a la convocatòria externa anul·lada.

S’ha debatut les bases de la nova convocatòria i hem proposat millores al document, insistint en que aquesta col·laboració no és una acceptació de la convocatòria únicament de 100 places.

Un cop acabat de treballar el document la direcció ens ha emplaçat a una nova reunió, i enviarà les modificacions que consideri oportunes amb antelació.

A l’acabar la reunió han aprofitat per comunicar-nos que ahir al Consell d’administració es va tractar la situació generada per la nova convocatòria. Novament han ratificat que de moment trauran 100 places i quan la legislació els ho permeti les restants. No poden garantir terminis ni opcions.

Arribats a aquest punt han demanat a la part Social quina opinió teníem sobre les places que cal convocar a la primera (i de moment única segura) oferta pública de treball.

La resposta de CCOO ha estat contundent i en la línia consensuada amb allò que els treballadors ens van demanar durant la reunió mantinguda el dimecres dia 24 després de la concentració de protesta davant la Seu corporativa del SEM. Amb això som contundents, l’Acord adquirit amb el Comitè i els treballadors era la convocatòria de tots el llocs de treball ocupats per personal interí, va ésser la direcció qui unilateralment va decidir anul·lar la convocatòria, va ésser la direcció  seguint les directrius rebudes des de CatSalut qui va decidir convocar únicament 100 places, és a ella a qui li correspon la responsabilitat final de decidir quines places convocarà.

 

 

Des de CCOO farem una tasca constructiva i treballarem amb ells conjuntament per vetllar pels drets dels nostres companys. No podem prendre cap determinació sobre quines son les places a convocar, donat que no ens poden garantir la posterior convocatòria de totes places restants i davant aquesta incertesa no podem acceptar compartir responsabilitats. En el moment en que ens puguin garantir la totalitat de les places acordades en la negociació del Conveni podrem assumir compartir les decisions que calgui prendre.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode