Resum reunió C.I amb la direcció 21 de setembre de 2017

2017-09-22 19:22

 

El passat dia 21 de setembre de 2017 els membres del Comitè Intercentres es van reunir novament amb la direcció de l’empresa per tal de tancar de forma definitiva les bases i barems de la Convocatòria de llocs de treball segons la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat 2017.

Durant la reunió es van poder deixar tancades les bases i barems, només faltarà una darrera revisió.

Durant aquesta reunió la direcció va informar que estan elaborant un aplicatiu per tal de poder introduir directament la documentació de la convocatòria, tot i que no saben si podrà estar enllestida per la propera setmana. En cas de no poder posar en funcionament aquest aplicatiu, la convocatòria contemplarà la possibilitat que els candidats que ja s’haguessin presentat a la convocatòria de les 100 places el passat mes de juliol només hauran de fer arribar la sol·licitud i no hauran de presentar novament tot el currículum, sinó tant sols la documentació nova. En aquest cas es podrà recuperar la documentació ja entregada al mes de juliol.

Es van detectar uns errors als llistats de places, i s’ha establert una nova reunió per el proper dimarts dia 26 de setembre al matí per deixar tot enllestit i poder procedir a la publicació de la convocatòria d’oferta pública de treball de les 143 places estants.

Al finalitzar la reunió es va demanar a la direcció si hi hauria alguna dificultat per poder pagar les nòmines d’aquest mes a temps degut a la intervenció dels comptes de la Generalitat per part de l’Estat Espanyol. La direcció va manifestar que ja havia sol·licitat els permisos pertinents per poder fer front als pagaments i que no hi veien cap problema.

També es va demanar si tenien prevista la cobertura dels permisos retribuïts per exercici el dret a vot el proper dia 1 d’octubre, la direcció està pendent de la resposta de la Generalitat per decidir si poden cobrir-ho.

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode