Puntualització al comunicat de l'OTS

2016-11-12 01:20

Des de la secció sindical de CCOO volem deixar constància que aquelles informacions, puntualitzacions o comunicats oficials fets per els membres de l’OTS no han estat en cap moment consensuades ni amb els membres del nostre sindicat ni en el si del Comitè Intercentres, i donat que no rebem cap altra informació, més que la que arriba puntualment a tots els treballadors no podem secundar ni compartir.

No entenem que hagin enviat escrits de l’OTS des de la bústia de CI, sense consensuar ni informar prèviament amb els membres que el composen.

D’altra banda tampoc entenem com manifesten el seu desacord amb la possible demora del calendari inicial de la convocatòria pública de places 2016, quan son ells qui han pactat aquest calendari, i quan en cap acta que ens han fet arribar manifesten explícitament aquest desacord.

Aprofitem, d’altra banda i des d’aquí, per felicitar als companys de la secció sindical d’AMIC per haver accedit final a reunir-se amb el CatSalut, rectificant així la negativa que van mostrar en sol·licitar reunir-se amb el conseller Comín.

Celebrem que comparteixin pràcticament els mateixos neguits i necessitats que vàrem exposar la resta de sindicats presents al SEM al conseller el passat 11 d’octubre, i els convidem a tornar a treballar plegats per tal de tenir més força en totes aquelles accions que anem emprenent en benefici de tots els treballadors/es del SEM.

Representants de CCOO al SEM

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode