Nova informació bases assistencials, jornades i horaris

2016-11-13 18:39

 

En els darrers dies alguns companys s’han posat en contacte amb nosaltres per tal que els informéssim sobre quines places surten a la convocatòria externa de provisió de llocs de treball, així com quins horaris i quines jornades es fa a cadascuna.

Hem elaborat un excel on surten totes les unitats pròpies del SEM i si fan 12 o 24 hores, hem aprofitat per afegir les hores d’entrada i sortida per tal que us pugueu organitzar millor.

Com ja sabeu no ens han permès estar als OTS i només podem informar-vos d’aquelles coses que sabem.

Recordeu que només hi ha places de TES pròpies a Barcelona Ciutat, a la resta de territori els tècnics pertanyen a les empreses adjudicatàries i per tant no es pot optar a aquelles places.

A les USVAm poden sortir places de metge/ssa o infermer/a. I a les de USVAi només infermer/a. Després hi ha dues bases assistencials (Viladecans i Mora d’Ebre) on només son Mike en la meitat de la jornada.

Ens heu demanat quines son les places per categories professionals i llocs que surten. Disposem de la informació que se’ns va facilitar el passat dia 14 d’octubre però no tenim autorització per facilitar-la. Tot i així mentre no surtin els llistats oficials i mentre no tinguem autorització per compartir-ho amb vosaltres, podeu fer una composició mirant els llistats de les places que varen quedar alliberades durant les actes d’adjudicació del concurs intern, adjuntem el llistat de les places a la convocatòria interna.

Podeu trobar aquesta informació a:

bases,horaris i jornades.pdf (275227)

RESULTATS ACTES D-ADJUDICACIÓ INFERMERIA.pdf (316,4 kB)
RESULTATS ACTES D-ADJUDICACIÓ METGES1.pdf (300,5 kB)
RESULTATS ACTES D-ADJUDICACIÓ TÈCNICS.pdf (264,2 kB)

ANNEX 1 LLISTA LLOCS DE TREBALL CONVOCATORIA PUBLx.pdf (34988)

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode