Nota conjunta seccions sindicals de obertura procès participatiu per aportació idees de millora

2020-03-16 18:50
Benvolgudes,
Benvolguts,
 
Arran de l’actual situació de crisi sanitària que estem vivint i amb la intenció de treballar per aconseguir un entorn laboral segur per tots els professionals del SEM, totes les seccions sindicals hem decidit obrir un procés participatiu per tal que les treballadores i els treballadors del Sistema d’Emergències Mèdiques pugueu aportar idees de millora.Estem segurs que cada un de nosaltres, en el seu lloc de treball, ha detectat deficiències i accions que es podrien dur a terme per treballar d’una forma més segura i evitar ser contagiats pel SARS-CoV-2.
 
Per aquest motiu, us convidem a participar de forma activa, a proposar, debatre perquè entre totes i tots puguem aportar solucions a un problema que tan sols podrem solucionar si treballem plegats. Un cop tinguem totes les aportacions, les analitzarem i elaborarem un document consensuat entre tots els representants dels treballadors per tal de fer-lo arribar a la Direcció. Donada la importància de la situació, el procés d’aportació estarà obert fins el proper 29 de març.
 
Us animen a participar. No hi ha idees dolentes. Totes les aportacions seran ben rebudes i podran ser debatudes i comentades entre totes i tots.
 
Accediu a la plataforma a la següent web:
 
Si teniu cap problema en l’ús de la plataforma, contacteu amb orodriguez@infermeresdecatalunya.cat
 
Moltes gràcies pel vostre esforç!
 
 
Seccions sindicals
Infermeres de Catalunya, AMIC, CCOO, CGT i UGT

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode