MOLTES GRÀCIES

2016-10-16 22:39

Des d’aquí volem agrair el seguiment que esteu fent de la nostra web. Des de la posada en marxa de la web  CCOO-al-SEM cada cop hem anat guanyant més seguidors.

Durant el primer mes varem rebre més de 3.600 visites que al mes de setembre es van quasi duplicar arribant al 5.965 visitants. A mitjans d'octubre ja estem arribant als 3.600 visitants, el que ens indica que estem arribant a molts de vosaltres.

Hem rebut també mostres d’agraïment a la tasca informativa que venim realitzant el que reforça positivament la línea de treball que vam endegar a finals del mes de juny i que ens encoratja a seguir en aquesta línea de treball.

Des d’aquí també volem deixar clar que tots els nostres escrits reflecteixen el pensament conjunt i consensuat dels membres que formem part de la nostra secció Sindical al SEM. Que allò expressat i reflectit a la web, son les vivències i percepcions personals que els representants de CCOO tenim en les diferents  activitats on participem.

Finalment demanar-vos paciència. Ens agrada consensuar entre tots nosaltres allò que escrivim i això comporta un temps.

Un cop més gràcies a tots aquells que ens feu arribar el vostre recolzament i ànim, gràcies a tots aquells que ens seguiu tots els dies, gràcies a aquells que ens fan arribar suggeriments i aquells que ens envien crítiques perquè això ens ajuda a millorar.

En fi, MOLTES GRACIES !!!!

Rafael Macarulla, Àngels Balliu, Ana Pedrola, David Estruch, Sara Sevilla, Jorge Villanueva, Marta Palací, Monica Prieto, Dori Balmaseda, Paquita Mellado i Ramón Garrido.

Representants de CCOO al SEM

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode