Mesures lumíniques exterior base Numància

2018-02-18 18:52

El passat dilluns dia 15 de febrer de 2018 es va realitzar conjuntament amb el servei de prevenció la visita de seguretat i salut a la base assistencial de Numància, per realitzar les mesures lumíniques requerides des d’inspecció de treball. Van ésser-hi presents les dues delegades de prevenció de CCOO.

Durant la visita vàrem poder comprovar que les mesures lumíniques compleixen la normativa establerta quan els llums addicionals instal·lats estan en marxa. La resta del pàrquing queda molt fosc. Vam recomanar que es valorés la possibilitat d’instal·lar sensors de moviment que activessin els llums addicionals i la col·locació d’un focus amb sensor de moviment que il·luminés la zona del pàrquing.

Es va comprovar que s’havia revisat la instal·lació elèctrica així com l’aparell d’aire condicionat/bomba de calor. També estava instal·lat l’extintor i la senyalització de sortida d’emergències. El dipòsit  d’aigua calenta segueix pendent de reparació. Des del servei de prevenció indiquen que s’ha procedit a la compra de les noves butaques. Estarem a l’espera de la seva arribada.

El personal present a la base durant la visita van sol·licitar la possibilitat de millorar i adequar la base creant dues zones diferenciades (una de treball i l’altra de descans) s’hauria de valorar la possibilitat d’augmentar l’espai físic. Mentre això no sigui possible van sol·licitar l’adequació del sistema elèctric amb dues fases per tal de millorar la comoditat lumínica a les nits, de manera que pugui deixar una zona de més llum on estiguin aquells que volen estudiar o treballar en ordinadors, lectura,... i una zona de menys llum per aquells que vulguin descansar. Des del servei de prevenció van prendre nota dels suggeriments aportats.

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode