Inici procés d'eleccions sindicals al Comitè de Tarragona

2019-10-23 11:00

Com ja haureu pogut llegir aquests darrers dies, s'ha iniciat procés d'eleccions sindicals per escollir als representants dels treballadors/es a la província de Tarragona.
Nosaltres érem partidaris d'esperar a la finalització de la Negociació de Conveni i aprofitar per portar a terme les eleccions de Tarragona de manera conjunta amb les del Centre Corporatiu i província de Barcelona i centrar ara tot el nostre esforç en la lluita per millorar les condicions laborals establertes en Conveni.
Dilluns 21 d'octubre es va procedir a la constitució de la Mesa Electoral però el recurs per aturar el procés per part d'AMIC i UIC va portar als membres de la Mesa a valorar els esmentats recursos.

Dimarts 22 d'octubre la mesa electoral va donar la raó a ambdós sindicats i ara UGT que era el sindicat que va promoure les eleccions haurà de tornar a presentar la petició per tal d'esmenar els errors apreciats per la Mesa.

Tot i que ahir al vespre la Mesa electoral va donar la raó a AMIC i UIC aquest matí i després del posicionament per part del Director de R.R.H.H., la Mesa ha decidit mantenir el calendari establert i donar la raó al posicionament d'UGT.

Des de CCOO som conscients de la necessitat de garantir que tots els processos es facin de forma correcta garantint el dret al lliure sindicalisme.

Us seguirem informant.

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode