Informació sobre l'inici Unitats de millora a Tarragona al desplegament de TSU

2016-12-11 22:36

Divendres  al matí, els representants de CCOO al SEM ens varem assabentar per els treballadors de Tarragona que el proper dilluns dia 12 de desembre el VIR de Salou (T-501) deixava d’estar operatiu i tornaven a estar operatives una USVAm (T-605) i una USVAi (T-402), unitats que es van posar en marxa aquest estiu com a suport provisional al desplegament del TSU després de les negociacions amb la part social, i que es van parar el passat 1 d’octubre fins a la resolució definitiva per part de CatSalut.

 

Donat que no teníem cap notificació per part de la direcció de l’empresa d’aquesta situació i del desconeixement de si també serien operatives la resta d’unitats provisionals pactades en el seu moment, així com de la situació del personal de Mora d’Ebre a qui durant el concurs de trasllat intern se’ls va comentar que en el moment de la implantació de les noves unitats podrien veure modificada la seva localització, varem remetre una sol·licitud d’informació a la direcció per tal de poder conèixer de fons oficials la realitat de la noticia.

 

A última hora de la tarda des de la direcció de RRHH se’ns ha comunicat que efectivament el proper 12 de desembre de 2016 el VIR de Salou deixarà d’estar operatiu, la USVAi T402* continuarà operativa a la base de Riu Clar i s’incorporarà una USVAm (T605) que tindrà base al 112 de Reus. Ambdues bases seran pròpies de SEM.

 

La direcció de recursos humans ens ha comunicat també que els professionals de l’actual base de la USVAi de Riu Clar,  han escollit incorporar- se a la base de la  USVAm juntament amb els professionals del VIR  que deixarà d'estar operatiu, mentre que la base de la USVAi de Riu Clar es cobrirà amb professionals que seran contractats temporalment mitjançant el mecanisme de borsa .

Els nostres professionals de Mora d’Ebre seguiran allà fins la resolució definitiva del pla d'urgències de la Ribera d'Ebre que ha de definir finalment si la base de Mora serà col·laboradora. En cas que finalment fos així, els nostres professionals de Mora d’Ebre tindrien preferència per ocupar la unitat de Tarragona.

 

El proper dilluns dia 12 hi ha reunió de la Comissió de Borsa de treball i esperem que allà ens confirmin que els contractes temporals s’han adjudicat seguint els criteris establerts al conveni vigent.

 

Restem a l’espera de saber quan es posarà en marxa la resta d’unitats de suport pactades a finals de juliol a la zona metropolitana Sud i Nord, per tal de complir amb les mesures de millora pactades al seu moment entre la direcció de l’empresa (Dr. Estany) i la representació social amb data 28 de juliol de 2016.

 

Us mantindrem informats.

 

*L’empresa l’anomena 401, per nosaltres la T401 pertany a l’india de Montblanc

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode