Informació candidatures i seguiment de la convocatòria externa

2016-11-10 18:42

 

Aquesta setmana varem dirigir un correu a la direcció de l’empresa per tal de conèixer com s’està desenvolupant el procés de la convocatòria externa de provisió de llocs de treball. En aquest correu, des de la secció sindical de CCOO sol·licitàvem conèixer el nombre de candidatures presentades per les diferents categories professionals, així com el nom de l'empresa escollida, un cop s'hagi procedit a la seva contractació i la durada prevista d'aquest període d'avaluació. 

Ens han comentat que el recompte i classificació de candidatures encara no ha finalitzatPreveuen que estarà acabat el proper dia 15 de novembre. En quan tinguin una dada definitiva de quantes candidatures s’han presentat per a cada lloc, podran plantejar un encàrrec concret a les empreses que vulguin optar a la licitació. Diuen també que la seva previsió, abans de publicar la convocatòria, era haver pogut tancar la contractació de l’empresa externa el dia 11 de novembre, però ateses les circumstàncies la nova data més plausible seria el dia 25 de novembre. La dilació en el recompte de candidatures ha estat motivada per les múltiples dificultats de molts aspirants per fer-los arribar la seva documentació, que en principi havia de ser en un únic arxiu i mail però finalment han hagut d’acceptar fins a tres mails i arxius diferenciats. Aquesta diversificació els ha obligat a fer una recerca mail per mail i arxiu per arxiu, per assegurar que cap candidatura es quedés fora de concurs.

Un cop finalitzat el recompte, convocaran a l’OTS per informar de la situació i aprofitaran per aclarir alguns aspectes d’interpretació dels barems i de les bases, en relació a les consultes que han rebut.

Esperem que aquesta informació us ajudi a portar millor el temps d’espera, al temps que intentem recavar més informació per tal de seguir transmetent-vos la poca informació que ens arriba a tots vosaltres.

Representants de CCOO al SEM

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode