Implantació definitiva millores del Nou Model de Transport Sanitari Urgent

2016-09-30 22:41

Aquest matí la gerència del SEM ens ha comunicat personalment que s’havien aprovat l’ implantació de mesures de millora del Transport Sanitari Urgent, seguint els criteris pactats al passat 28 de juny.

Ens ha informat que s'ha pres la decisió de reforçar el Camp de Tarragona, on es transforma un VIR en una unitat de Suport Vital Avançat; el Baix Llobregat Centre-Litoral, L'Hospitalet de Llobregat, on es transforma un VIR en una unitat de Suport Vital Avançat; i el Vallès Occidental, on es reforça el territori amb una unitat de Suport Vital Avançat. En el cas del Vallès Oriental, està sotmès a estudi quins seran els ajustos definitius, doncs els resultats no són tan contundents com en els altres territoris.

 

A aquests efectes, i seguint les indicacions del Director del CatSalut, s’han iniciat els tràmits legalment previstos per a la seva aprovació definitiva per part de l’òrgan de contractació del CatSalut. Tan aviat concloguin els tràmits administratius, s’implementaran aquestes millores, tal com minuts després han fet públic en un comunicat intern

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode