Desacord plec de licitació de uniformitat del SEM

2018-10-05 13:11

 

El passat dia 1 d’octubre es va publicar la licitació de la uniformitat al SEM.

Des de la secció sindical de CCOO volem deixar constància que aquesta licitació s’ha publicat de forma unilateral per part de la direcció de l'empresa sense un acord final amb la comissió de vestuari i la representació social. 

Durant les reunions mantingudes de la comissió de vestuari els representants dels treballadors de les diferents seccions sindicals vàrem fer les nostres aportacions, tal i com vàrem explicar en els resums de les reunions en el seu moment.
Després l'empresa ha fet el que ha volgut de forma unilateral i els delegats de prevenció ens hem assabentat  inclús amb posterioritat que alguns treballadors.

Si bé és cert que considerem que el disseny no és el més encertat, entenem que és potestat de la direcció la decisió de la imatge corporativa que es desitja projectar, encara que ens hagués agradat arribar a un consens de disseny que fos del agradat de la majoria dels treballadors, ja que finalment ens sentim identificats amb la uniformitat.

Determinats punts de la licitació deixen en entredit la seguretat i higiene dels nostres treballadors. I és en aquests punts on no podem transcendir i cal fer més incidència. 

Des de CCOO i CGT hem presentat un escrit per tal de parar la licitació i poder arribar a un consens. Aquest escrit hem proposat de fer-lo conjuntament totes les seccions sindicals però tant UGT com AMIC han rebutjat signar-lo al·legant que ells en presentaran un altre.

Estem plantejant la possibilitat d’emprendre accions legals en breu per tal de preservar els drets de seguretat i higiene dels nostres treballadors que en alguns punts del document queden vulnerats.

Us compartim l’escrit dirigit a la direcció i us mantindrem informats, com no pot esser d'altre manera.

Salutacions,

 

Escrit licitació vestuari vestuari .pdf (169891)

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode