Convocatòria Cap Territorial Catalunya central

2016-09-24 00:15

El passat 20 de setembre, els representants de CCOO al SEM hem pogut observar amb sorpresa el comunicat intern des de l’àrea de R.R.H.H. de la convocatòria de selecció d’un nou cap territorial per la Catalunya central. La notícia ens ha deixat sorpresos, donat que aquest càrrec es va reunificar en un sol comandament compartit entre la Catalunya central i Girona, arrel dels acords i pactes establerts amb la representació social per tal d’aconseguir un ajust pressupostari  arrel de les retallades dels anys 2012, 2013 i 2014.

Aquesta sorpresa s’ha transformat ràpidament en indignació. Indignació perquè els treballadors portem més de 5 anys patint una davallada del nostre poder adquisitiu, reducció de salaris, congelació de sou des del 2012, retirada de la paga del 2012 que encara estem pendents de resoldre de manera judicial. Indignació perquè vàrem veure reduïdes totes les ajudes socials per educació i llibres dels nostres fills.

Indignació perquè els treballadors de administració han perdut les ajudes de manutenció, mentre es contracten empreses proveïdores de càtering amb preus més elevats. Indignació perquè la  majoria de les  bases assistencials es troben en situació cada cop més deplorable. Indignació perquè amb les retallades a la resta del sector sanitari s’ha produït un augment de la càrrega assistencial de CeCos i carrer.

Indignació perquè  la implementació de la millora d’un nou model del transport sanitari, sense comptar amb la opinió des treballador/es, no aconsegueix una millora en l’atenció a la ciutadania.

Indignació perquè la devolució de la paga extra de 2012, que en d’altres empreses del sector s’ha retornat de forma automàtica, aquí encara està pendent de judici.

Indignació perquè algunes de les millores acordades a l’últim conveni venen condicionades al tancament econòmic de l’empresa i amb la gestió que fan vostès, difícilment tindrem un balanç positiu i per tant mai podrem gaudir de les millores econòmiques pactades.

Indignació perquè es va convocar una plaça de gerent que pensàvem es podria cobrir durant el mes d’agost i encara segueix descoberta. Indignats pels rumors que corren que no s’està fent de forma transparent i clara.

Resumint, pensem que les coses cal fer-les d’altres maneres. Que vàrem estar d’acord en ajustar-nos el cinturó. Que ens fan falta més unitats i no un  cap territorial a la Catalunya central, que si hi ha diners de més cal que reverteixin en assolir els pactes adquirits i en millorar les condicions dels professionals del SEM.

 

Representants  de CCOO en el SEM.

 

*Adjuntem escrit dirigit a la Direcció en funcions, entregada avui mateix.

Carta Dr Estany convocatoria cap territorial001.pdf (710034)

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode