Comunicat conjunt AMIC i CCOO Judici Reclassificació TTS1-TTS1A de 11 de gener de 2020

2020-02-11 20:01
Benvolguts/des

Us informem que aquest matí, 11 de febrer, CCOO i AMIC hem estat citats als Jutjat Social per a la Reclassificació dels TTS amb motiu de la denúncia interposada per UGT contra l'empresa i contra les seccions sindicals que van firmar el V Conveni Col·lectiu del SEM.

Convé dir que, durant la negociació del V Conveni Col·lectiu, UGT formava part el Comitè Intercentres i la proposta de creació de la figura del TSS1A  va ser seva. AMIC i CCOO hi van donar suport. Aquest Conveni va ser signat per les tres seccions sindicals i ratificat en Assemblea per la majoria dels treballadors.

Considerem que no té cap mena de coherència signar un conveni amb el que adquireixes uns compromisos per després desdir-te d’allò que has signat. Aquestes posicions porten a la desconfiança en qualsevol altra negociació i de la mateixa manera que les organitzacions sindicals reclamen els compromisos adquirits per l'empresa, hem d'assumir els nostres propis compromisos, lluitant per millorar les condicions laborals en posteriors acords.

CCOO i AMIC han decidit no presentar-se al judici, per tal de no perjudicar els interessos dels possibles professionals afectats.

Estem a l'espera de la resolució de la sentència, i en el cas que el resultat fos desestimatori, l’assumpte de la reclassificació dels Tècnics estaria solucionada pel preacord de 4 de febrer de 2020 signat els de darrers dies per AMIC i CCOO.
Us mantindrem informats
 
Secció Sindical AMIC
Secció Sindical CCOO

 

Insereix un enllaç

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode