CCOO sol·licita a la Direcció, la tornada de les Unitats provisonals de millora del TSU

2016-10-02 11:57

Els representants de la secció de CCOO al SEM hem vist amb sorpresa com aquest cap de setmana desapareixien les unitats assistencials pactades com a millores provisionals al Nou model de TSU.

Si bé és cert que el passat divendres dia 30 de setembre, minuts abans de fer públic el comunicat intern sobre la implantació definitiva de les millores proposades, el mateix gerent en funcions es va posar en contacte personal amb nosaltres per comunicar-nos la confirmació de la implantació definitiva de les mesures; en cap moment varem entendre que fins a l’aprovació dels tràmits legals es retornaria a la situació prèvia a l’1 de juliol de 2016, deixant novament la ciutadania en situació de risc.

És incongruent reconèixer que en el període de prova s’ha constatat que les mesures eren les adients i els resultats satisfactoris i acte seguit, eliminar les mesures provisionals fins poder-les fer definitives. Creiem molt més coherent seguir amb les mesures provisionals fins a poder-les culminar com a definitives.

És per això que un cop constatada la retirada de les USVAi de Tarragona i Cornellà, la disgregació novament de les USVAm de Tarragona, Botànica i Mollet creiem oportú sol·licitar per escrit a la direcció del SEM que es replantegin aquesta decisió i tornin a cobrir de forma immediata i provisional les unitats que aquest cap de setmana ja no estant operatives, fins a la implantació definitiva de les mesures.

 

*Adjuntem escrit tramés aquest matí a la Direcció del SEM

escrit retorn provissional millores TSU.docx (241198)

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode