Assistència a la roda de premsa sobre el Pla d'estabilitat laboral del sector sanitari.

2017-04-27 17:26

El passat dimarts 25 d’abril de 2017 es va presentar el Pla de garantia de l’estabilitat laboral per millorar la qualitat de la contractació en el sector públic sanitari. L’acte va tenir lloc a la seu del Servei Català de la Salut per part del  Conseller de salut Toni comin qui va estar acompanyat per membres de diferents organitzacions professionals, sindicals i sanitàries.

Membres de les diferents seccions sindicals del Comitè Intercentre hi vam assistir. Durant l’acte tant el Conseller com les diferents entitats presents al acte varen felicitar-se mútuament per el document signat.

Vam aprofitar per fer entrega en mà de la carta que es va dirigir fa uns dies al Conseller al temps que vàrem reclamar al Sr Elvira la necessitat de asseure a parlar de les places pendents al SEM, i fer-li arribar el nostre desànim davant el no acompliment dels acords assolits a la signatura del Conveni.

Valorat el document des de CCOO al SEM considerem la oferta insuficient per garantir l’estabilitat laboral del personal interí de l’àmbit sanitari. Donat que és una mesura que no comporta augment estructural de les diferents plantilles i per consegüent tampoc implica un augment del pressupost econòmic de l’estat, la oferta de només el 30 % de les places ocupades per personal interí ens sembla una mera operació de maquillatge per desvirtuar la veritable situació del personal interí desprès de més de cinc anys ( en el nostre cas 11 anys) sense ofertes de ocupació publica de treball.


*Us adjuntem esborrany del document, en els propers dies es publicarà document definitiu.

estabilitat_laboral_17.pdf (544,9 kB)

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode