AMIC i UGT fan fora a CCOO del OTS de la Convocatòria del Concurs Extern

2016-10-04 13:41

Aquest matí s’ha portat a terme una reunió del Comitè Intercentres amb un únic punt del dia:

  • Ratificació dels membres representants l’Òrgan Tècnic de Selecció a la convocatòria del concurs extern de provisió de llocs de treball.

Durant la reunió la presidenta del Comitè Intercentres ha demanat disculpes per haver notificat a l’empresa i a la resta de les seccions sindicals quins eren els membres de la representació social que de forma unilateral van decidir les seccions d’AMIC i d’UGT, sense comptar amb la resta de seccions sindicals i sense debatre en el si del Comitè Intercentres.

Des de CCOO hem manifestat en nostre malestar donat que no s’ha comptat amb cap representant de CCOO, el que creiem resta representativitat i transparència a tot el procés. Fins ara sempre s’havia intentat que hi hagués un representant de cada secció sindical repartits en les diferents categories. Hem fet incís en que si es tractava d’un tema personal es podia canviar el representant de CCOO sense cap problema.

També hem deixat constància que hi ha un membre dels proposats l’OTS que té relació de consanguinitat directa amb un interí, i que per tant es troba en situació de concurrència en el procés i que per tant s’hauria de revocar.

S’ha votat els membres proposats de forma conjunta per AMIC i UGT amb el resultat de:

AMIC 5 vots a favor, UGT 4 vots a favor, CCOO 3 abstencions i CGT no s’ha presentat a la reunió.

No hi ha hagut avinença, motiu per el qual CCOO queda fora de l’OTS.

Hem sol·licitat als membres de les diferents categories a l’OTS ens facin a mans tota aquella informació i documentació que l’empresa els faci entrega.

Un cop finalitzada la reunió, donat que estava convocat l’OTS de les diferents categories ens hem dirigit a la reunió per tal de poder-hi assistir al menys com a observadors, sense veu ni vot. Un cop allà la part de l’empresa de l’OTS  ha demanat que només entrés a la reunió un membre per categoria. Un cop a dins ha acceptat que hi hagués un assessor per categoria on AMIC i UGT han tornat a decidir de forma unilateral que no hi fóssim. I així se’ns ha negat la possibilitat d’assistir i per tant també la possibilitat de mantenir-vos informats.

Des de CCOO hem fet arribar un escrit al President de l’OTS per tal que revalori el seu posicionament i permeti la nostra assistència (adjuntem escrit enviat).

Els representants de CCOO seguirem treballant en la mateixa línia que fins ara, intentant fer arribar tota la informació que estigui al nostre abast tal i com ens varem comprometre en el seu moment. Evidentment la millor manera de bloquejar la informació que de forma continuada venim facilitant, és bloquejar la nostra presència, en lloc de complir amb els compromisos de transparència i informació que cada secció sindical va adquirir durant les passades eleccions sindicals.

Sol·licitud assistència OTS externa.pdf (214473)

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode