Actuacions de Seguretat i Salut laboral durant el mes de novembre

2018-12-13 15:39

Durant aquest mes de novembre es van portar a terme les següents actuacions des del departament de prevenció:

1.    Mesures electromagnètiques de les sales de CECOS. Dimarts dia 13 de novembre es van realitzar les de CeCos de Barcelona i L’Hospitalet, les delegades de CCOO no vàrem poder assistir. Dijous 15 de novembre vàrem acompanyar al servei de prevenció en la visita a la CeCos de Reus.

Des del servei de prevenció ja ens han notificat que les mesures estan dins els nivells de normalitat i en breu ens faran arribar els informes de les mesures.

2.    A mitjans de mes, finalment com a resultat de pressions i denúncies realitzades per tal de millorar les condicions de les zones de descans dels treballadors de la zona de BCN Sud, s´ha portat a terme la retirada i canvi del mobiliari malmès. Dimecres dia 14 de novembre es va procedir a fer el canvi dels 3 llits i matalassos de la base assistencial de Botànica, dijous 15 de novembre va tocar el canvi del mobiliari de les bases de Sant Vicenç dels Horts i Cornellà. Finalment el dia 16 es va fer el canvi d’un dels llits i matalàs de la base de Vilafranca.Queda pendent el canvi d’un últim llit i matalàs que no ha arribat i s’haurà de demanar de nou, així com les fundes de protecció dels matalassos que no tenien les mesures adequades i no es van poder col·locar.

3.     El dimecres dia 21 de novembre es van realitzar proves d’il·luminació a la sala de CeCos de L’Hospitalet per tal d’intentar realitzar modificacions en la intensitat de  la il·luminació de la sala durant l’horari nocturn. 

4.     Han quedat anul·lades per part del servei de prevenció totes les visites de seguretat programades fins a final d’any. 
 

Seguirem treballant per millorar les condicions de totes les nostres bases i centres així com el seu correcte manteniment.

Salutacions

 

 

© 2016 Rervats tots els drets.

Creat per Webnode